De Biotechnologieco. van Zhuzhouinterial, Ltd

    Hoog - kwaliteits Ruw Steroid Poeder, Peptides, Half afgewerkte Sarms,

    Vloeistoffen en Andere Betrouwbare Fabrikant van APIS

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Quality Control
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenMondelinge Anabole Steroïden

De olie baseerde de Wettelijke Anabole Steroïden van Dianabol 80mg/Ml Vloeibare Mondelinge Steroïden voor Massaaanwinst CAS 72-63-9

Van goede kwaliteit Eiwitpeptide Hormonen voor verkoop
Van goede kwaliteit Eiwitpeptide Hormonen voor verkoop
Hallo Helen, test ik de producten, zijn zij zeer zeer aardig, zal ik een andere orde nu plaatsen.

—— Cindy

Hey Alisa, Wauw, doet u een werkelijk groot werk die spoor van pakketten houden! Ik ben werkelijk geïmponeerd! Doen van zaken met u is constant exce geweest.

—— - SBJ

U bent inderdaad mijn beste keus en ik kan u verzekeren om het even welke toekomstige zaken zal anders aan u over iedereen worden gegeven. :) u bent goed!

—— - Robert

Ik heb het pakket gisteren ontvangen. Het is zo snelle levering, de kwaliteit die ik goed ben heb getest. Dankuwel.

—— teller

Beste Alisa… dankt u zeer, snel arrieved alles! en zijn perfect everyhting! dank u! beste wensen!

—— Bruce

Hello Helen, Pakket dat ik enkel ben verbeterd. Als altijd hoogste dienst van u. Ik ben de gelukkigste man in de wereld.

—— Richardt

Ik ben online Chatten Nu

De olie baseerde de Wettelijke Anabole Steroïden van Dianabol 80mg/Ml Vloeibare Mondelinge Steroïden voor Massaaanwinst CAS 72-63-9

China De olie baseerde de Wettelijke Anabole Steroïden van Dianabol 80mg/Ml Vloeibare Mondelinge Steroïden voor Massaaanwinst CAS 72-63-9 leverancier
De olie baseerde de Wettelijke Anabole Steroïden van Dianabol 80mg/Ml Vloeibare Mondelinge Steroïden voor Massaaanwinst CAS 72-63-9 leverancier De olie baseerde de Wettelijke Anabole Steroïden van Dianabol 80mg/Ml Vloeibare Mondelinge Steroïden voor Massaaanwinst CAS 72-63-9 leverancier

Grote Afbeelding :  De olie baseerde de Wettelijke Anabole Steroïden van Dianabol 80mg/Ml Vloeibare Mondelinge Steroïden voor Massaaanwinst CAS 72-63-9

Productdetails:

Plaats van herkomst: Hunan, China
Merknaam: Muscle Man
Certificering: GMP, HSE, ISO 9001, USP, BP
Modelnummer: 72-63-9

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Discrete manieren om voor gewaarborgde Douanepas in te pakken
Levertijd: Binnen 12 uren op ontvangstbewijs van betaling
Betalingscondities: Western Union, Geldgram, Bitcoin, Paypal, T/T
Levering vermogen: 500-1000KG per Maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Alias: Dianabol 80 CAS: 72-63-9
Analyse: 99% Staat: Vloeistof
kleur: Geelachtige Olieachtig Pakket: Discrete manieren om voor gewaarborgde Douanepas in te pakken
Hoog licht:

Veiligste Anabole Steroïden

,

mondelinge bodybuilding steroïden

Olie Gebaseerde Dianabol 80 Steroid het Hormooninjectie Dianabol Dbol 80mg/ml van Metandienone

 

Dianabol 80 Beschrijvingen:

 

Dianabol 80 wordt beschouwd door velen als elitevorm van alle Anabole Steroïden op de markt. Dianabol 80 was eind jaren vijftig toen één Dr. Ziegler ontwikkelde en de drug, na naderbij komende bussen van het Russische gewichtheffenteam vrijgaf, dat de sport tijdens de vroege jaren '50 had overheerst. FDA keurde Dianabol 80 eind jaren vijftig voor menselijk gebruik goed toen Ciba met succes de drug op de markt bracht.

Dianabol 80 groeide en groeide en werd wijd gebruikt in gyms overal door de vroege jaren '70. Het is geweten dat de kleine blauwe pillen zonder voorschrift bij meeste hoogste gyms werden verkocht. Dianabol 80 is gemakkelijk de prominentste die steroïden door professionele atleten worden gebruikt.

Dianabol 80 veroorzaakt macht en uithoudingsvermogen door glycogenolysis te verbeteren. Glycogenolysis is de analyse van glycogeen aan glucose voor energiegebruik. Wanneer u opleidt, krijgt de het glycogeenreserve van uw lichaam het uitgeputte snel leiden tot moeheid en verminderde duurzaamheid.

Dianabol 80 verhindert dit voorkomen door glycogeenreserve voor verhoogde het werkoutput en duur gemakkelijk bij te vullen. Het feit dat Dianabol 80 zowel van de spiermassa als sterkte aanwinsten tijdens een zeer korte periode kan leveren is een ander voordeel voor deze steroïden.

Dianabol 80 is zeer krachtige steroïden, in termen van zowel androgene als anabole gevolgen voor de gebruiker. Het resultaat van deze gevolgen zal in een grote opbouw van spiermassa en sterkte in een vrij snelle periode resulteren. Dit gezegd zijnde, is zijn hoofdgebruik in massa de bouwstapels.

Dianabol 80 wordt algemeen gecombineerd met injecteerbare testosteronproducten zoals enanthate, cypionate, andsustanon, grotendeels „schop-begin“ de cyclus om aanwinsten in spiermassa te verbeteren, sterkte en spierpompen te verbeteren vóór het langere bovengenoemde acteren.

 

Dianabol 80 Toepassingen:

 

Dianabol 80 is hoofdzakelijk mondelinge Testerone, behalve twee verschillen: één, het heeft een toegevoegde dubbele koolstofband bij 1-2, en, twee, het zijn alpha--alkylated 17 (17aa). 17aa middelen het de lever kan ingaan en in het lichaam overgaan zonder wordt vernietigd door de lever. Tegelijkertijd, is de toegevoegde koolstofband verondersteld om aromatisatie te verminderen, zet het betekenen minder in oestrogeen om.

Dianabol 80 werd ontworpen om te aromatiseren (bekeerling aan oestrogeen) minder dan Testerone, beëindigde het omhoog het zijn veel meer estrogenic dan eerste gedachte. Het zet in een machtig oestrogeen in het lichaam om, dat het gebruikelijke die opzwellen, de bloeddruk, gynecomastia (gyno) en de hoofdpijnen verklaart door verlengd worden veroorzaakt gebruikt.

Met verlengd gebruik, kan Dianabol 80 hepatotoxic zijn; het betekenen, het kan de lever beschadigen en gezondheidsproblemen veroorzaken. Bovendien is het anecdotische bewijsmateriaal van achterpompen betrekking gehad op mogelijke problemen met nieren en de kwesties van de bloedstroom. Daarom wordt het hoogst voorgesteld u altijd cyclus-hulp zoals N2Guardand Cardarine (GW-501516) met dbol gebruikt.

Dianabol 80 is positief één van de meest efficiënte steroïden met weightlifters en andere atleten die spier mass.as eruit zien snel te bereiken mogelijk. De gebruikers melden over het algemeen gewichtsaanwinsten van 3-3-5lb's per week.

Dianabol 80 draagt en efficiënte halveringstijd van ruwweg 5 uren en moet minstens één keer per dag worden genomen, niettemin tweemaal daags is efficiënter.

Dianabol 80 is niet alleen voor spierhypertrofie, maar ook voor sterkteaanwinsten. Dit bezit maakt deze samenstelling aan atleten, vooral zij aantrekkelijk die in sporten zijn die uithoudingsvermogen vereisen.

 

Dianabol 80 recepteninjectie:

 

1)20ml @ 50 mg/ml

1 gram van Methandrostenolone-poeder

1 beker geschikt om het volume van vloeistoffen te houden

19 ml de Alcohol van de 190 Bewijskorrel


2)250ml @ 80 mg/ml

gram 20 van Methandrostenolone-poeder (1ml=1.12g) 17.86ml 40ml BB
10ml BEDELAARS
182.14ml druivepitolie


3)250ml @ 80 mg/ml

het poeder van 20g Dianabol (1.12g/ml) 17.86ml (1ml=0.89g)

60ml BB

15ml BEDELAARS

157.14ml druivepitolie


4)100ml @ 50mg/ml

dianabol 5g (5.6ml)

15%Guaiacol

2% BEDELAARS

18% BB

30% EO

Druivepitolie 29.4ml

 

Dianabol 80 Dosiswaaier en duur van gebruik:

 

Beginners: 50mg /dag
Hobby: 50-100mg /dag
Professionele waaier: 100mg /dag
Vrouwen: niet geschikt
Toepassingsperiode: 4 - 6 weken
De dosering zou met individuele doelstellingen moeten worden gecoördineerd, voor ervaren bodybuilders zou de dagelijkse dosis rond 50 - 100 mg moeten zijn. De beginners te hoeven niet om meer dan 20 - 50 mg per dag te nemen.

Na acht weken wanneer het effect begint te vertragen en u de cyclus wilt voortzetten, zou de dosering niet moeten worden verhoogd, is het genoeg om dergelijke injecteerbare steroïden toe te voegen zoals Deca Durabolin of Primobolan. Als u Deca Durabolin zult kiezen, zou de dosering 200 mg per week moeten zijn, als Primobolan dezelfde dosering van 200 mg per week zou moeten zijn genoeg. Als u of ongeduldig of geavanceerder bent, kunt u beginnen Methandienone dagelijks te nemen 20 - 30 mgs en Deca Durabolin 200 - 400 mg per week.

 

Hoe te om dianabolcapsules te maken:

 

1) Vul een capsule met uw vuller, met inbegrip van het knoeien als u bij het doen dit met uw ‚echte‘ capsules plant.
2) Bepaal hoeveel vullergewicht deze specifieke capsule bezet. Dit zal u een gewicht/volume-verhouding geven en u kunt de relatieve dichtheid van de vuller bepalen.
3) Vul een capsule met uw actief ingrediënt (Anadrol, dnp - dinitrofenol - enz.), met inbegrip van het knoeien als u bij het doen dit met uw ‚echte‘ capsules plant.
4) Bepaal hoeveel actief ingrediëntengewicht deze specifieke capsule bezet. Dit zal u een gewicht/volume-verhouding geven en u kunt de relatieve dichtheid van het actieve ingrediënt bepalen.
5) Nu moet u de ‚meer geïmpliceerde‘ wiskunde doen de correcte verhouding van vuller aan actief ingrediënt bepalen.
1) Bepaal de dosering van actief ingrediënt u per capsule zou houden van.
2) Zeg bijvoorbeeld u de capsules van 10mg Dianabol wilt. U hebt uw vullerdichtheid om 500 mg per capsule en uw actieve ingrediëntendichtheid bepaald te zijn om 400 mg per capsule te zijn.

Nu moet u opstelling de twee vergelijkingen en dan dwars vermenigvuldig me en los voor onbekend op.

10 mg Dianabol = Onbekende mg-Vuller
400 mg Dianabol = 500 mg-Vuller

10 de Vuller van X.500 mg van mg Dianabol = 400 mg Dianbol x Onbekende mg-Vuller
(10 de Vuller) Dianabol van X.500 mg van mg/400 mg van Dianbol = Onbekende mg-Vuller
Onbekende mg-Vuller = 12,5 mg

NOW u neemt de totale hoeveelheid van vuller die in één capsule zal passen en het Onbekende Vullerbedrag zal aftrekken dat wij enkel hebben berekend.

500 mg-vuller - 12,5 mg = 487,5 mg-vuller per capsule

Nu hebt u al informatie u de capsules van 10 mg moet maken Dianabol. Voor elke capsule maakt u u behoefte 10 mg van Dianabol en 487,5 mg van vuller, zodat voor 50 capsules vermenigvuldig enkel deze twee aantallen met een factor van 50.

 

Dianabol 80 COA:
 


TESTpunten
SPECIFICATIE RESULTATEN
Beschrijving Wit bijna Kristallijn Poeder wit poeder
Identificatie IRL, UV Positief
Oplosbaarheid Praktisch onoplosbaar in oplosbaar water, binnen Is in overeenstemming
  96% ethylalcohol, in chloroform & ijzig azijnzuur, lichtjes oplosbaar in ether.
Analyse (op droge basis) 97.0~103.0% 99.70%
Verlies bij het Drogen 0.5%max 0,22%
Residu op Ontsteking 0.2%max 0,03%
Specifieke Omwenteling +7° ~ +11°
(1%-w/V oplossing in 96%-ethylalcoholoplossing)
+9.3°
Smeltpunt 163~167°C 164.5~165.5°C
Verwante Substanties 0.5%max <0>
  Niet-gespecificeerd een ander: 0.5%max <0>
Overblijvende Oplosmiddelen Ethylacetaat: 5000PPm maximum 210PPm
Conclusie De specificatie is met BP80-norm in overeenstemming

 

De olie baseerde de Wettelijke Anabole Steroïden van Dianabol 80mg/Ml Vloeibare Mondelinge Steroïden voor Massaaanwinst CAS 72-63-9

Contactgegevens
Zhuzhou Interial Biotechnology Co., Ltd

Contactpersoon: Miss. Helen Zhu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)