De Biotechnologieco. van Zhuzhouinterial, Ltd

    Hoog - kwaliteits Ruw Steroid Poeder, Peptides, Half afgewerkte Sarms,

    Vloeistoffen en Andere Betrouwbare Fabrikant van APIS

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Quality Control
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenEiwitpeptide Hormonen

Eiwitpeptide Hormonen Cjc1295/zonder Dac 2mg/ml voor Peptides van Mensenbodybuilding

Van goede kwaliteit Eiwitpeptide Hormonen voor verkoop
Van goede kwaliteit Eiwitpeptide Hormonen voor verkoop
Hallo Helen, test ik de producten, zijn zij zeer zeer aardig, zal ik een andere orde nu plaatsen.

—— Cindy

Hey Alisa, Wauw, doet u een werkelijk groot werk die spoor van pakketten houden! Ik ben werkelijk geïmponeerd! Doen van zaken met u is constant exce geweest.

—— - SBJ

U bent inderdaad mijn beste keus en ik kan u verzekeren om het even welke toekomstige zaken zal anders aan u over iedereen worden gegeven. :) u bent goed!

—— - Robert

Ik heb het pakket gisteren ontvangen. Het is zo snelle levering, de kwaliteit die ik goed ben heb getest. Dankuwel.

—— teller

Beste Alisa… dankt u zeer, snel arrieved alles! en zijn perfect everyhting! dank u! beste wensen!

—— Bruce

Hello Helen, Pakket dat ik enkel ben verbeterd. Als altijd hoogste dienst van u. Ik ben de gelukkigste man in de wereld.

—— Richardt

Ik ben online Chatten Nu

Eiwitpeptide Hormonen Cjc1295/zonder Dac 2mg/ml voor Peptides van Mensenbodybuilding

China Eiwitpeptide Hormonen Cjc1295/zonder Dac 2mg/ml voor Peptides van Mensenbodybuilding leverancier
Eiwitpeptide Hormonen Cjc1295/zonder Dac 2mg/ml voor Peptides van Mensenbodybuilding leverancier Eiwitpeptide Hormonen Cjc1295/zonder Dac 2mg/ml voor Peptides van Mensenbodybuilding leverancier

Grote Afbeelding :  Eiwitpeptide Hormonen Cjc1295/zonder Dac 2mg/ml voor Peptides van Mensenbodybuilding

Productdetails:

Plaats van herkomst: Hunan, China
Merknaam: Muscle Man
Certificering: GMP, HSE, ISO 9001, USP, BP
Modelnummer: CAS: 863288-34-0

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10vials
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Discrete manieren om voor gewaarborgde Douanepas in te pakken
Levertijd: Binnen 12 uren op ontvangstbewijs van betaling
Betalingscondities: Western Union, Geldgram, Bitcoin, Paypal, T/T
Levering vermogen: 500-1000KG per Maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
verpakking: Discrete manieren om voor gewaarborgde Douanepas in te pakken MF: C159H258N46O45
Verschijning: Wit gevriesdroogd poeder Zuiverheid: 98%
Rang: Farmaceutische Rang Specificatie: 2mg/flesje, 10vials/-uitrusting
Betalingscondities: T/T, Western Union, Geldgram, Bankoverdracht; Bitc mw: 3367.97
Hoog licht:

Spier de Bouwpeptides

,

Het menselijke Poeder van het de Groeihormoon

Eiwitpeptide Hormonen Cjc1295/zonder Dac 2mg/ml voor Peptides van Mensenbodybuilding

 

Cjc-1295 met uit het Snelle Detail van DAC:

Productnaam Cjc-1295 zonder DAC
Zuiverheid 99%
Vormen 2mg/vial, 10vials/kit
Verpakking Foliezak of tin
Verschijning Wit poeder
Opslag CJC 1295 wo/dac is stabiel bij kamertemperatuur 90 dagen, zou het in een diepvriezer voor om het even welke lange periode van tijd moeten worden opgeslagen.
CAS Nr. 863288-34-0

Wat is CJC 1295 zonder DAC?
CJC 1295 zonder DAC is 30 aminozuurpeptide hormon die eter - gekend in de gemeenschap als GHRH isbeter (Groei Hormon die Hormon de vrijgeven). Fundamenteel, betekent dit dat peptide een reeks impulsen lange tijd zal vrijgeven, die gewoonlijk gelijk aan minder injectie is. Alhoewel de belangrijkste functie van CJC 1295 was om eiwitsynthese worden gevonden te bevorderen, gingen de verhoogde groei van het spierweefsel en veel andere voordelen ook van het vergezeld. CJC 1295 helpt ook om helende tijd te herstellen, lichaamsvet te verminderen, de immuunsysteem en beendichtheid evenals celreparatie (huid en organen) te verbeteren. om vele misverstanden, bevrijden van bij het begin te elimineren de semantiek van de fout. CJC 1295 zonder DAC is niet cjc-1295, maar verkeerd Mod. GRF. Wanneer peptide niet DAC omvat, is het echt geen CJC 1295, maar gewoonlijk geroepen.
GHRH is specifiek in paren gerangschikt met GHRP om een synergetisch effect tussen de polypeptiden tot stand te brengen, daardoor openend de eigen groei van het lichaam hormon. Zelfs als vele peptides zelf wat capaciteit hebben, is het lopen GHRH met GHRP het voordeligst. Vandaar dat is CJC 1295 zeer wenselijk en het is één van de wijdst gebruikte redenen in de geschiktheidsgemeenschap. Nu, wordt CJC 1295 het best gebruikt in het debat. Hoewel MODGRF (CJC 1295 zonder DAC) algemeen voor GHRP wordt gebruikt om de slijmachtige impulsen van GH te verhogen, worden de frequentere injecties vereist. CJC 1295 met DAC zal een reeks kleinere impulsen veroorzaken; daarom zal de injectie - gewoonlijk 2-3 keer per week minder frequent zijn.

CJC 1295 met DAC orCJC 1295 zonder DAC?
Zoals hierboven vermeld, wanneer een persoon de termijn CJC 1295 zonder een DAC ziet, betekent het werkelijk dat zij mod. GRF 1-29 bekijken. Dit tetracyclin is een gewijzigde vorm van originele peptide 1-29 van GRF, die beter is - gekend als Semorelin. Aangezien de halveringstijd van originele GRF 1-29 uiterst kort is, kunnen de chemici peptide wijzigen om langere biologische activiteit te verstrekken, daardoor verminderend metabolische ontruiming. Hoewel de Wijziging van mod. GRF 1-29 in grotere peptide banden heeft geresulteerd, kan de gemiddelde gebruiker nog moeten inspuiten twee tot drie keer per dag met GHRP om de maximumkracht te verkrijgen van het vrijgeven van de endogene groei hormon. Nu wanneer het toevoegen van een drugaffiniteit complex (DAC) aan CJC 1295, zal het eerder het gebruik van de kleinere impulsen van GH toestaan (eens gedachte om af te tappen), en wanneer gecombineerd met GHRP, geactiveerde in de loop van de dag Vrijgegeven de groeiopslag en nacht. Wanneer de DAC-component wordt toegevoegd, laat dit de peptide halveringstijd toe om tot ongeveer één week worden uitgebreid en verstrekt ook een stabieler bloedniveau na injectie. Nu, begrijpen wij het belang van de DAC-factor, die een haalbaardere en rendabele manier om CJC 1295 met DAC te gebruiken, en een GHRP wordt. Nadat DAC wordt toegevoegd, kan de capaciteit om aan de lichaamsomloop van albumine te binden letterlijk gedurende meerdere dagen duren omdat het receptorband zoekt. Zo kort, als u verkiest een kortere de versieaar van GH te gebruiken, dan het gebruiken van mod. GRF 1-29 (geen DAC CJC 1295) het beste zal zijn. Nochtans, als u minder injecties wilt verkiest en nog uw de groeiopslag vrijgeven, die CJC 1295 en DAC inspuiten twee keer per week, en uw dagelijkse injectie van GHRP de manier zal zijn om de groeiversie te maximaliseren.

CJC 1295 zonder de Dosering en het gebruik van DAC
Het noemen kan u een lijn veroorzaken, maar liet u niet u van het begrip van tegenhouden waarom u één van beste GHRH zou moeten gebruiken. CJC 1295 kan het beste en wijdst gebruikte GHRH voor uw keus van GHRP zijn. Als alle andere peptides u behandelt, is het een fijn gevriesdroogd poeder dat buiten het licht en in een koele droge plaats zou moeten blijven. Met het gebruik van injectie van antibacterieel water of natrium-chloride voor wederopbouw. Zoals vroeger vermeld om de natuurlijke versie van de groei te simuleren door natuurlijke pieken, u zal 1-3 keer per dag bij mod. GRF 1-29 (CJC 1295 zonder DAC) bij 100mcg-200mcg-dosis per dag worden gegeven terwijl uw GHRP wordt geselecteerd. Nu, moet het rendabelst, naar mijn mening, de betere manier om CJC 1295 te gebruiken met CJC 1295 werken van DAC. Dit zal bodybuilders of atleten toestaan om 2 mg van CJC 1295 en DAC één keer per dag voor GHRP-injectie in te spuiten. Dit zal een kleinere maar frequentere de groeiimpuls verstrekken, die ideaal gezien de gebruiker aan de exogene dosis dichter zou maken.
Eiwitpeptide Hormonen Cjc1295/zonder Dac 2mg/ml voor Peptides van Mensenbodybuilding
Gebruik:
CJC1295 DAC heeft sommige verbazende resultaten als hormoon vrijgevend hormoon (GHRH) analogon getoond. Niet onlyhas CJC1295 heeft getoond de capaciteit om hormoon en afscheiding en zijn voordelen te verhogen, maar het dit in zeer hopen kunnen doen. De recente onderzoekstudies hebben aangetoond dat CJC - 1295 bevorderen GH en Afscheiding, zullen en een regelmatige verhoging zonder verhoging van prolactin houden, die tot intens vet verlies leiden, en verhogen eiwitsynthese. Cjc-1295 DAC zijn een lang acterenhormoon Vrijgevend Hormoon, dat voorafgaande slijmachtig veroorzaakt om meer hormoon vrij te geven. De doelstelling van peptide was diepgewortelde vette stortingen in zwaarlijvige AIDS-patiënten te behandelen, aangezien de hogere niveaus van exogeen worden verondersteld om lipolysis (vet verlies) te verhogen. Het klinische onderzoek was uiteindelijk succesvol voor de meeste onderzoekonderwerpen. Ghrelin, van de darm wordt vrijgegeven, die doorgeeft en handelt aangezien een hongerhormoon, synergistic activiteit in het lichaam met GHRH heeft en ook somatostatin onderdrukt om manier voor de GHRH-impuls te maken die. Een voorbeeld van een GHRP (GH die Peptide vrijgeven) is Hexarelin of GHRP2. CJC 1295 DAC is uitzonderlijk ontworpen peptide en is gekend voor het zijn fijnst van secretogues.
 
Hoe te om een orde te plaatsen?
1. Naam wat uw behoefte (punt, hoeveelheid)
2. wij komen aan een overeenkomst over alle details per e-mail, skype, wat app is.
3. Het pakket uit op ontvangstbewijs van betaling worden verscheept.
4. De informatie over pakket worden aangeboden (Foto, het volgen aantal)
5. Tot slot zou u het pakket in 3~6 werkdagen worden.
 
Andere Peptide Producten:
Productnaam Specificatie
MGF 2mg/vial
PINmgf 2mg/vial
Cjc-1295 met DAC 2mg/vial
Cjc-1295 zonder DAC 2mg/vial
PT-141 10mg/vial
MT-1 10mg/vial
MT-2 10mg/vial
Ghrp-2 10mg/vial
Ghrp-2 5mg/vial
Ghrp-6 10mg/vial
Ghrp-6 5mg/vial
Ipamorelin 2mg/vial
Hexarelin 2mg/vial
Sermorelin 2mg/vial
Oxytocin 2mg/vial
TB500 2mg/vial
pentadecapeptide BPC 157 2mg/vial
176-191 2mg/vial
Triptorelin 2mg/vial
Tesamorelin 2mg/vial
Gonadorelin 2mg/vial
Gonadorelin 10mg/vial
DSIP 2mg/vial
Selank 5mg/vial
 


SARMS-Dosering hoe te om SARMs te gebruiken:

Sarms Een andere naam Dosering
S4 Andarine 50-75mg totaal per dag
Mk-2866 Ostarine 2.5-50mg per dag
GW-501516 Cardarine 20mg per dag
Mk-677 Nutrobal 25mg een dag
Lgd-4033 Anabolicum 10mg per dag
Rad-140   20-30 milligrammen (mg) per dag
SR-9009   20-30mg per dag

 

Heet verkoop Mondelinge Producten Anavar
Anadrol
Winstrol
Dianabol (Methandrostenolone)
Testosteron Testbasis
Test Enanthate
Testacetaat
Testpropionaat
Test Phenylpropionate
Test Isocaproate
Test Cypionate
Test Sustanon 250
Test Decanoate
Test Undecanoate
1-Testosteron
1-Testosteron Cypionate
17-methyltestostero (methyltestosteron)
17α-methyl-Testosteron
Mondelinge turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosteron)
Turinabol (Chloroterone-Acetaat, Clostebol-Acetaat)
Hexadrone
Mesterolon (Proviron)
Fluoxymesteron
Nandrolon Nandrolon
Nandrolonpropionaat
Nandrolon Decanoate (DECA)
Nandrolon Phenypropionate
Nandrolonpropionaat
Mestanolon
Nandrolon Undecanoate
Nandrolon Cypiontate
Mestanolon
Stanolone (DHT)
Boldenon Boldenonbasis
Boldenonpropionaat
Boldenon (Equipoise) Undecylenate
Boldenon cypiontate
Boldenonacetaat
Trenbolon Trenbolonbasis
Trenbolonacetaat (Finaplix)
Trenbolon enanthate (Parabolan)
Het Carbonaat van Trenbolonhexahydrobenzyl
Methyltrienolone (Metribolo n)
Tibolo n
Methylstenbolone
Drostanolon Drostanolonpropionaat (Masteron p)
Van Drostanolonenanthate (Masteron) Superdrol het Poeder (methyl-drostanolon-methyl) Methastero n
Methenolone Methenolone Enanthate Methenoloneacetaat
DH EA DH EA
(Dehy-droepiandrosterone)
1-DH EA
4-DH EA
7-Keto-DH EA
Epiandrosterone
Epiandrosteroneacetaat
Anderen Methyldienedione
Trendione/Trenavar
6-OXO
11-OXO
Epistane/Methylepitiostanol
2
Androstatrienedione
2, 4-dinitrofenol
Dustasteride
Desonid
Triamcinolon
Finasteride
Cytomel, T3
L-Thyroxine, T4
Rimonabant
Geslachtsversterker Flibanserin
Ciali (Tadalafil)
Viagr (Silde nafil) Vardenafil (Levitr)
Acetildenafil (Hongdenafil)
Yohimbinehcl

Macauittreksel
Pijnmoordenaar Benzocaine/Benzocaine-hcl
Procaine/Procaine Hcl
Lidocaine HCL
Tetracaine/Tetracaine-HCL
Bupivacaine/Bupivacaine HCL
Articaine/Articaine hcl
Anti-oestrogeen Tamoxifencitraat (Nolvadex)
Clomiphenecitraat (Clomid)
Xemestan E (Aromasin)
Anastrozol (Arimidex) Letrazole (Femara/voor mestane)
Fulvestra n
Geneesmiddelen Phenaceti

Het Fosfaat van het Dexamethasonenatrium
Paracetamol
Pregabalin
Raloxifenehcl
Theofylline
FurazaboTHP
Atorvastatincalcium
Lorcaserin
Carbergoline
Veilige Organische Oplosmiddelen Gamma-Butyrolactones (GBLsolvents)
1,4-Butanediol (BDO)
EthylOleate (EO)
De Olie van het druivenzaad (GSO)
Benzyl Alcohol (BEDELAARS)
Benzyl benzoate (BB)
Guaiacol
Polyethyleenglycol (PIN)
Polysorbate 80
Peptides Fragment 176-191 2mg/vial
MGF PINmgf
Cjc-1295/met DAC
PT-141 10mg/vial
MT-1 MT-2 10mg/vial
GHRP 5mg/vial & 10mg/vial
Ghrp-6 5mg/vial & 10mg/vial
Ipamorelin 2mg/vial
Hexarelin 2mg/vial
Sermorelin 2mg/vial
Selank 5mg/vial
Follistatin 344
Follistatin 315
Eptifibatide
SARMs Aicar
Andarine/S4
Andarine/gtx-007
GW-501516 (cardarine)
Lgd-4033
Mk-677/Ibutamoren/Nutrobal
Mk-2866/Ostarine/Enobosarm
Rad-140
SR9011
SR9009
Sunifiram
YK11

Contactgegevens
Zhuzhou Interial Biotechnology Co., Ltd

Contactpersoon: Miss. Helen Zhu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)